MBC | Om MBC
15500
page-template-default,page,page-id-15500,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Om MBC

MATS

Lite om mig

Mats Björkman heter jag och det är jag som driver MBC i Mora AB.

Med flertal år som teknisk chef, projektchef och arbetschef på två av Sveriges största entreprenadbolag har jag haft möjligheten att samla på mig en hel del erfarenhet inom byggbranschen. För två år sedan kände jag att det var dags att pröva mina egna vingar med denna kompetens. 2013 startade jag därför Mats Björkman Consulting där fokus är projektledning inom byggbranschen. Jag åtar mig även uppdrag som certifierad kontrollansvarig (KA). Under åren har jag lärt känna en hel del folk inom branschen, allt ifrån arkitekter till energirådgivare, därför kan jag enkelt skapa ett team av kompetenser i de projekt där det behövs.

För mig är variationen det roliga i mitt arbete. Att ena dagen kunna jobba med stora, komplexa projekt som byggnationen av gallerior till lite mindre projekt som villabyggen. Att få vara med att så men också få vara med och skörda. Att få vara med i skapandet av något långsiktigt känns meningsfullt och inspirerande.